ŽKK Srbobran

Ženski Košarkaški Klub Srbobran

ŽKK Srbobran dočekuje ŽKK Proleter iz Zrenjanina u 11. kolu 2. ŽLS

Seniorke Košarkaškog Kluba „Srbobran“

Subota 09.02.2019. sa početkom u 19:00, naše košarkašice dočekuju dužnike iz prvog dela sezone ŽKK „PROLETER“ iz Zrenjanina. Naše devojke su imale kiks u prethodnom kolu, ali već ovog vikenda imaju šansu da to isprave i pokažu pravi kvalitet i ostvare jako bitnu pobedu.


ŽKK SRBOBRAN
vs

ŽKK PROLETER 023
SUBOTA 09.02.2019. U 19:00

Očekivanja pred utakmicu:

Slobodan Subić

Slobodan Subić:  Između ova dva kluba vlada veliko rivalstvo na  terenu. Očekujem tešku utakmicu, i Zrenjaninu bi prepustio ulogu favorita, pogotovu nakon našeg poraza u prethodnom kolu. U svakom slučaju nijanse bi mogle da odluče  pobednika. S’toga pozivam našu vernu publiku da nas podrži u što većem broju, i  pomognu našem timu da se vrati na pobednički kolosek.

Zorana Tanurdžić

Zorana Tanurdžić: Kao jedna od najmladjih ekipa u ligi, smatram da smo timski i igrački napredovale, što pokazuje rezultat na tabeli. S’obzirom da smo sve zdrave i spremne, verujem da će ova utakmica, kao prva utakmica u ovoj godini pred nasom publikom biti u našu korist. Svesne smo da su protivnice spremne da potvrde pobedu iz prvog dela sezone , ali sam isto tako svesna i sigurna da će mo dati sve od sebe da im se odužimo za prethodni međusobni duel.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *